Wednesday, October 31, 2012

come back !


come back ?
from where ?
and to where ?

haha , hye !! untuk diri sendiri . terime kasih sebab dah bangkit balik . dah bangun semule . thats what i waiting for ? lame kan awak dah sakit . and now its the ryte time to being like a once . terime kasih , terime kasih . jangan di tunggu kepada yang dah lepas . jangan menanti kalau dah bertepuk sebelah tangan . yess ! perangai dulu is a GATAL ! bukan nye lembu yang meragut rumput dan mengampu lelaki lain . its not ! its not ! and not ! tapi perangai dulu . fierce . manje . gedik . gelak kuat kuat . berani . ceria . itu dulu . and now nak balik macam dulu . jadik macam dulu . tak nak jadi yang macam hampir setahun ni . lemah . lembik . senyap . and yang negatif negatif la . 

sekali kecewa, dua kali kecewa
amek kaw ! dapat sudah
dah dua yang aku sia siakan
A and M 
name pendek je .
harap bahagie . InsyaAllah u will get the better than me
kahwin nanti jangan lupe jemput.
InsyaAllah ade rezeki sampai la nun kedah yang jauh tu
sungkai pon dekat je rasenye .


tiga kali kecewa
mule mule harapan
manis manis , sweet sweet
rase macam bahagie
last last due due berundur 
masih tunggu tunggu dan tunggu
tapi ade berite buruk
berita baik
so , bebulan bulan jugak menahan rindu
thanx sebab tolong due pagi kat medan gopeng tu
its gonna be last . 
hati dah boleh terime kalau kite akan berkawan sampai bebile bile
stalker facebook ?
twitter ?
blogger ?
tak lagi dah . sumpah tak , dah boleh terime !
kawan sahaje . 

now , fokus dekat Campus Life yang bakal the end
omg ! rase macam tak best la pulak .
camping
hiking
gua
sungai
pantai
hangout
buddies
kawan baru
hilang dalam sekelip mate je nanti ,
urmm . tak pe tak pe
kite semue akan pergi
cepat atau lambat je 

1 comment:

Cik Mufy said...

selamat bangkit yer :)